Tidsregistrering behøver ikke være en bøvlet fornøjelse

advertorial

Kan du også nikke ja til, hvordan tidsregistrering kan være noget af en tidssluger på din arbejdsplads? så er det måske tid til at tænke i andre baner og andre alternativer end jeres nuværende løsning. For lige når det kommer til tidsregistrering, så findes der mange smarte systemer, som kan spare jer for utrolig meget tid. 

Find tidsregistrering der gør hverdagen nemmere 

Hvis du sætter lidt tid af til at undersøge mulighederne med tidsregistrering, så bliver du sikkert positivt overrasket. Du kan nemlig få systemer, der på mange måder kan få jeres hverdag i virksomheden til at glide endnu nemmere – og det er uanset hvor mange eller få, I måtte være. 

For at komme med et par konkrete eksempler, så kan du få alt fra terminaler med touchscreen, hvor der kan stemples ind og ud med fingeraftryk eller ID-kort. Der findes terminaler med ansigtsgenkendelse, der kan sættes systemer op, så der kan laves intranet stemplinger, mobil stemplinger og meget mere. 

Som du nok allerede kan se nu, så findes der flere forskellige måder, der kan tidsregistreres på. Tidsregistrering behøver derfor ikke at være noget, som kræver en masse manuelt arbejde. 

Hvilket system til tidsregistrering skal du vælge? 

Når du skal finde det helt rette system til tidsregistrering, så tag gerne imod rådgivning. På denne måde kan du nemlig vende de ønsker og behov, du måtte have. Det kan være, du vil have et system, som kan håndtere en virksomhed i vækst. Eller måske har du ikke brug for et særlig avanceret system, fordi I omvendt ikke er ret mange ved jer. 

Hvis du gør dig lidt forskellige overvejelser, du får sagt højt, så skal du nok ende ud med et system, du og resten af virksomheden bliver ekstra glade for. Hvis du allerede nu vil undersøge dine muligheder, så start her: http://www.anca.dk/