Skab værdi på dit website med hjælp fra en dygtig blogger

I disse dage er der mange som vælger at åbne en online butik hvor kunderne i ro og mag kan handle hjemmefra. Derfor er konkurrencen skarp. Det gælder om at skille sig ud hvis man vil have fat på de gode kunder. Og det kan du for eksempel gøre ved hjælp af en vel tilrettelagt blog på din webshop.

Hvordan kan en blog give mig flere kunder?

Der er gode nyheder til dig som ønsker at øge konvertering på dit website eller i din webshop. En blog er nemlig en af vejene til forbedret onsite SEO.

SEO, som står for Search Engine Optimization eller søgemaskineoptimering på dansk, er et vigtigt værktøj i forbindelse med online marketing. Din konverteringsrate er nemlig tæt forbundet med din placering i Googles søgeresultater.

Langt de fleste potentielle kunder vil benytte Google til at søge efter de produkter de ønsker at købe, og det er de færreste som vælger et link som ligger uden for top fem på søgeresultat siden – endsige på side to eller tre. Derfor gælder det om for dig at få link til din webshop til at ligge så højt som muligt placeret på de søgeord du har valgt. Og her kan du altså med stor fordel bruge en blog.

Du kan vælge at få udfærdiget hver enkelt blog artikel med fokus på bestemte søgeord. Er blog artiklerne på din hjemmeside velformulerede og meningsfyldte vil de automatisk tilføre den bedre SEO. Og så kan du regne med stille og roligt at krybe til tops på Google, såfremt din blog altså bliver hyppigt vedligeholdt og opdateret.

Hvem kan skrive den perfekte blog til min hjemmeside?

Hvis du leder efter en dygtig blogger som har fokus på SEO kan du finde ham eller hende hos det danske online marketing bureau Wordpens – læs mere på wordpens.com