Privatskole hvidovre

Send trygt dit barn på privatskole i Hvidovre

Send trygt dit barn på privatskole i Hvidovre

Står du for at skulle vælge den skole som skal forme og udvikle dit barn gennem det næste årti? Så bør du overveje en privatskole.

Stærkere lærerkræfter på privatskolerne

De bedste privatskoler i Danmark er i stand til at tiltrække de mest kompetente lærere, og har samtidig bedre mulighed for at screene kandidaterne til de ledige stillinger end kommuneskolerne har. Dette betyder at lærerstaben som oftest består af dygtige og engagerede lærere hvilket sikrer et højt fagligt niveau.

Øget social trivsel på privatskoler

Når du vælger en privatskole frem for en kommunalt drevet afdeling af den danske folkeskole giver du dit barn mulighed for at maksimere sin sociale trivsel.

Langt de fleste privatskoler i Danmark sætter nemlig trivsel og børnevelfærd i højsædet. Dette betyder at der såvel i forbindelse med undervisning som i pauser og ved sociale arrangementer lægges vægt på sammenhold og tolerance eleverne imellem. Og de fleste privatskole har en skudsikker mobbepolitik.

Et stærkere samarbejde mellem forældre og skole

Mange privatskoler ønsker at skabe skolens rammer i samarbejde med forældrene. Derfor lægges der stor vægt på forældre engagementet. Dette ses i et stærkt samarbejde mellem forældregruppen, lærerkollegiet og skolebestyrelsen. Du sikres som forælder en høj grad af indflydelse på dit barns sociale og faglige udvikling.

Hvor finder jeg en god privatskole i Hvidovre?

Hvis du leder efter en god privatskole i eller i nærheden af familiens bopæl i Hvidovre kan du med fordel tage et kig på Johannesskolen. Johannesskolen er en privatskole med stærke målsætninger og et velfortjent solidt renomme.

Blandt de mange privatskoler i København og på Frederiksberg står Johannesskolen som et lysende eksempel på en privatskole som lever op til sine visioner og samtidig følger med tiden når det handler om moderne pædagogik og undervisning.

Du kan læse mere om Johannesskolen på skolens hjemmeside https://www.johannesskolen.dk/