gulvafslibning i Jylland

Sådan kan du give din trappe nyt liv

Sådan kan du give din trappe nyt liv

advertorial

Har du en trætrappe i din bolig, er den måske begyndt at se lidt slidt ud. I det tilfælde vil du sikkert gerne shine den op, så den igen bliver pæn at se på. For der er jo ingen grund til at skifte en trappe ud, hvis den ellers fungerer fint med boligen. 

Heldigvis er der da også masser af forskellige ting, som du kan gøre, hvis din trappe ikke ser pæn ud længere. Vi er blevet inspireret af Gulvkanonen.dk til denne artikel. Det er et gulvfirma, der har stor erfaring med at slibe og ordne gulve, deriblandt selvfølgelig også overfladerne på en trætrappe. Læs mere på https://gulvkanonen.dk/gulvafslibning-jylland/ 

Først og fremmest kan du prøve at få slebet din trappe, hvis den ikke længere er pæn at se på. Med en slibning bliver det øverste lag på trappen fjernet. Dermed bliver alle ridser og hakker altså slebet væk, og du kan få en ny flot efterbehandling af trappen. Den vil derfor få et helt nyt og flot look bagefter. 

gulvafslibning i Jylland

Maling eller beklædning på trappen

En slibning af trappen er dog ikke din eneste mulighed, hvis du gerne vil give trappen et nyt look. Du kan også male din trappe. Det giver dig selvfølgelig utrolig mange valgmuligheder i forhold til farve. Dermed kan du få en trappe, der ser ud på lige præcis den måde, som du ønsker. Har du lavet meget om i din bolig, kan det altså være en god løsning i forhold til at få trappen til at passe til boligen igen. 

Vil du ikke male trappen, kan en tredje løsning være, at du beklæder den med for eksempel tæpper. Hvis der er meget dybe mærker, eller din trappe er blevet slebet så mange gange, at det ikke vil være muligt at slibe den igen, kan du beklæde den med tæpper for at få den til at holde i nogle flere år.