TV2 play

Interesseret i TV2 Play? Find nemt ud af, hvad det koster på smart side

Interesseret i TV2 Play? Find nemt ud af, hvad det koster på smart side

Om kort tid er der endnu en gang premiere på en sæson af badehotellet. Hvis du gerne vil se den og alt det andet indhold, som TV2 byder på, er det en god ide, at du overvejer at købe adgang til TV2 Play. Der har du mulighed for at se en række af deres gode programmer, og du kan derfor nemt se de serier, dokumentarer og andre programmer, som du gerne vil se. 

Er du i tvivl om, hvor meget de forskellige TV2 play abonnementer koster, er det en god ide for dig at tjekke siden hvad-koster-det.dk. Der har de en oversigt over en lang række forskellige services. De gennemgår dem grundigt i en artikel, og du kan dermed nemt finde ud af, hvad det kommer til at koste dig. 

I forhold til TV2 Play har du som udgangspunkt mulighed for at vælge mellem abonnementer med reklamer og abonnementer uden reklamer. Derudover kan du vælge, om du vil have adgang til deres live TV eller ej. Det giver dig altså fire forskellige abonnementer at vælge imellem – live Tv og reklamer i streamingprogrammerne, live Tv og ingen reklamer i streamingprogrammerne, kun streaming med reklamer, kun streaming uden reklamer. De fire forskellige abonnementer har selvfølgelig også fire forskellige priser, og det er derfor nemt for dig at finde en, der passer til din pengepung. 

Har du ikke tidligere haft TV2 Play, eller er det længe siden, at du har haft det, har du mulighed for at få 30 dage gratis. Du kan derfor nå at se rigtig meget af deres indhold i en måned og finde ud af, om det er noget for dig eller ej. Efter måneden er gået, kommer du selvfølgelig til at betale for det, men kan også vælge at afbryde dit abonnement, hvis du ikke har lyst til det.