køleinventar

Hvor finder jeg køleinventar på Sjælland i høj kvalitet?

Hvor finder jeg køleinventar på Sjælland i høj kvalitet?

Hvis du har brug for hjælp til fremstilling og opsætning af et køle anlæg til industri, produktion eller anden kommerciel anvendelse kan du med fordel kontakte Jensen Køleteknik I/S.

Jensen Køleteknik I/S har mere end halvtreds års erfaring med løsninger til klima styring og temperatur regulering til det danske erhvervsliv, i særdeleshed inden for industri, landbrug, IT og detailhandel.

Uanset om du skal bruge en standard løsning, for eksempel et klima anlæg til dit kontor eller til din butik, eller om du er i markedet efter en skræddersyet løsning til din produktions eller landbrugs virksomhed, kan Jensen Køleteknik I/S hjælpe dig.

Jensen Køleteknik I/S lægger vægt på kvaliteten fra start til slut og sørger for at alle trin i processen – fra design og fremstilling til levering og montering af din køle løsning – lever op til gældende standarder. Jensen Køleteknik I/S samarbejder i dette øjemed med dygtige rådgivende ingeniører og arkitekter som sikrer at opbygning af anlægget på kundesiden er forsvarlig og opfylder alle gældende lovkrav. På den måde er du sikker på et optimalt, holdbart og sikkert produkt når du overlader udformning af din køle løsning til Jensen Køleteknik I/S.

Køleinventar til hotel og restaurations branchen hos Jensen Køleteknik I/S

foruden industrielle køle og temperatur styrings løsninger til fødevare produktion og opbevaring tilbyder Jensen Køleteknik I/S også de bedste løsninger til dit storkøkken eller restaurations køkken. Jensen Køleteknik I/S benytter i denne sammenhæng de kendte produkter fra brandet Celltherm som er kendt for høje kvalitets standarder.

Køleinventar til supermarkeder og lignende

Har du brug for køle og fryse diske, som holder temperaturen og desuden præsterer en høj driftsikkerhed og energi effektivitet kan du også med fordel kontakte Jensen Køleteknik I/S og få et godt tilbud. Klik ind på jensen-koel.dk og læs mere om køleinventar.