Elbil børn, elbil til børn, elbiler til børn

Flotte og funktionelle elbiler til børn - find dem online

Flotte og funktionelle elbiler til børn - find dem online

Er din lille søn eller datter begejstret for køreture i familiens bil? Så kan du overveje at glæde ham eller hende med en ny bil – altså en lille eldrevet en af slagsen.

Hvilken elbil skal jeg vælge til mit lille barn?

Den hel unge tumling, som måske ikke helt har fået styr på balance og koordination endnu, kan stadig sagtens have stor glæde af en morsom elbil. Du bør dog måske ikke overlade hele styringen til den toårige, eller lade ham eller hende lege alene med sin elbil.

På visse typer elbiler til børn er det muligt at montere et skubbehåndtag, som du kan holde fast i mens den lille kører rundt. Se for eksempel den smarte Ford Ranger 3-i-1 fra Ude-Leg, som har en max hastighed på 3 kilometer i timen og er forsynet med skubbehåndtag og solskærm. Således kan din bilglade søn eller datter muntre sig med sit nye køretøj – på sikker vis. Og du kan trygt tage barnet med på tur rundt i kvarteret eller på indkøb i det lokale supermarked.

Elbiler til de lidt større børn

Når barnet er blevet gammelt nok til selv at kunne føre det sjove elkøretøj kan du med fordel investere i et lidt tungere et af slagsen – med flere ”hestekræfter” og mange spændende funktioner.

Flere af de flotte elbiler fra Ude-Leg er skabt som replika af rigtige biler, både de mere moderne og de helt klassiske af slagsen. Tjek for eksempel den utroligt flotte miniature model af Mercedes Benz 300S – komplet med kaleche, luksuriøse læser sæder og ægte gummihjul. Med denne smarte og stilfulde elbil kan dit barn blive rigtig flot kørende. Og med forældre fjernbetjening kan du sikre at barnet ikke kører galt under sin tur i haven eller på villavejen.

Du kan finde den rette elbil børn på Ude-Leg.dk.