firmagaver, kundegaver, gaver til medarbejdere

Find de rette gaver til kunder og medarbejdere samt andre firmagaver online

Find de rette gaver til kunder og medarbejdere samt andre firmagaver online

Skal dine medarbejdere ikke snydes for firmajulegaver i år – og skal dine trofaste kunder også vide at du tænker på dem? Så er det faktisk nu du skal rykke. Det er en rigtig god idé at sætte ind i forhold til indkøb af julegaver inden året for alvor begynder at gå på hæld med alt hvad dette indebærer af administrative og regnskabsmæssige opgaver. Og vælger du at købe firmajulegaver online i god tid står du stærkt når det hele spidser til.

Hvor finder jeg de bedste julegaver til ansatte og kunder?

Traditionelt går medarbejderne hjem fra årets afsluttende julereception med en fin julekurv eller en gaveæske, spækket med vin, kaffe, øl, chokolade, lakrids, nødder, knas, konfekt og andet godt til ganen. Idéen er at en sådan kurv kan bringe glæde i de små hjem og ved julens mange sociale sammenkomster. Men sidst nævnte er der i disse dage skåret voldsomt ned på. Og det er slet ikke sikkert at din virksomhed afholder julereception eller lignende. Og så skal der tænkes ud af boksen når det handler om firmajulegaver.

Hos Borg & Bigum A/S kan du i stedet vælge at lade dine medarbejdere selv vælge deres julegaver. Dette gør du ved at sammensætte en firma julegaveshop på Borg & Bigum A/S’ hjemmeside. Denne shop kan du selv befolke med varer du udvælger fra Borg & Bigum A/S’ store udvalg af lækre gaveidéer.

Du kan vælge iblandt et kæmpe sortiment af designer produkter, køkkenudstyr, elektronik, beklædning, indretning, brugskunst og decor – alt fra velansete brands, og til aldeles favorable priser. Og du fastsætter selv prislejet for de firmajulegaver som skal kunne vælges i din shop, så du er sikker på at julegave indkøbene ikke sprænger budgettets rammer.

Du kan læse mere om hvorledes du bygger din egen julegave shop på https://www.firmagavernu.dk/da