akupunkturnåle

Find de bedste akupunkturnåle online

Find de bedste akupunkturnåle online

Som akupunktør har du brug for de bedste nåle, når du skal udføre dine behandlinger. Du kommer til at bruge mange nåle i løbet af et år – og derfor er det en god idé at finde en fast leverandør af akupunkturnåle i høj kvalitet. Her kan du med fordel vælge Altermed Wellness, som er en af de mere veletablerede leverandører af behandler udstyr på det danske marked.

Hvilke slags akupunkturnåle kan jeg købe hos Altermed Wellness?

Når du køber akupunkturnåle i den online shop hos Altermed Wellness er du garanteret kvalitets produkter til absolut rimelige priser. Altermed Wellness’ fremmeste mission er at udsøge de bedste produkter på markedet og indkøbe disse direkte hos producenter og leverandører uden nogen fordyrende mellemled. Dette sætter Altermed Wellness i stand til at sælge top produkter til konkurrencedygtige priser uden at gå på kompromis med den gode kvalitet og de høje standarder.

Altermed Wellness fører de velansete og populære Shen Long akupunkturnåle, som fremstilles i Kina på en af landets førende fabrikker. Shen Long fremstiller OEM akupunkturnåle i japansk kirurgisk stål til de store brands. OEM står for Original Equipment Manufacturer – og når Shen Long sælger sine produkter til andre leverandører vil de blive rebrandet videresolgt under vedkommende leverandørs brand. Dette led springes over hos Altermed Wellness, som ikke laver OEM på udvalget af akupunkturnåle. Derfor kan du købe de originale Shen Long akupunkturnåle billigt direkte gennem Altermed Wellness.

For en akupunktør er en nål ikke blot en nål. Derfor kan du hos Altermed Wellness finde et velassorteret udvalg af forskellige typer akupunkturnåle, som hver især er særlige designet og fremstillet til forskellige behandlings former. Du finder således akupunkturnåle til øre akupunktursåvel som permanåle, presnåle og konventionelle akupunkturnåle med kobber skaft, plastik skaft eller rustfrit stål skaft.

Akupunkturnåle fra Shen Long hos Altermed Wellness kommer i blisterpakker á fem styk med 100 styk per æske. Se hele udvalget på altermed.dk