parfume

Få råd til ny parfume

Få råd til ny parfume

Når jul eller fødselsdag nærmer sig, kan det være fristende at skrive ”ny parfume” på ønskelisten. Det er altid rart og lækkert med ny velduftende kosmetik – og trænger du alligevel til at få skiftet din parfume ud, er det nærliggende at sende dette ønske ud til venner og familie. Du bør dog være lidt varsom, når du ønsker dig parfume – og i det følgende kan du læse om hvorfor.

Kan jeg ønske mig parfume i fødselsdagsgave?

Hvis du allerede har en yndlingsparfume, som du kender og godt kan lide, er der intet i vejen for at ønske dig en flaske af den særlige parfume til din fødselsdag. Men generelt skal du passe på med at sætte parfume på ønskelisten. Det er slet ikke sikkert, at du og din veninde, din mor eller din søster deler smag. Og så står du der med en parfume, som hun synes dufter himmelsk, og du måske på ingen måde kan fordrage.

Der ud over er det lidt risky at bruge en parfume, man ikke har testet på forhånd. En parfume udvikler først sin endelige duft, når den har siddet på huden i et par timer. Dette skyldes, at duft stofferne i parfumen går i forbindelse med din krops egen kemi – stoffer, som udskilles gennem huden. Disse smelter sammen med parfumen til en helt unik duft, som giver dig dit eget særlige og personlige skær.

Derfor bør du kun åbne den parfume, som du har fået i gave, hvis der følger en lille prøve med. Allerhelst bør du gå ned i dit lokale parfumeri eller i byens stormagasins kosmetik afdeling og teste parfumen, før du beslutter om du må beholde den.

Bestil din parfume online

Hos Sephora kan du altid bestille parfume online. Hvis du har fået en parfume, du godt kan lide, kan du bestille mere når du er løbet tør på https://www.sephora.dk/parfume/