crosstrainer

Få god træning derhjemme med en professionel crosstrainer

Få god træning derhjemme med en professionel crosstrainer

I disse nedlukningstider kan det godt have lange udsigter med en tur i fitnesscenter. Derfor kan du med fordel bygge dit eget fitnessrum og heri installere en crosstrainer.

Hvad er fordelene ved en crosstrainer?

Der er mange fordele ved at investere i en smart crosstrainer til det hjemlige fitnessrum. En af de helt store plusser ved en crosstrainer frem for eksempelvis en motionscykel er at du med en crosstrainer får trænet hele kroppen – ikke kun benene. Dette gør en crosstrainer ideel hvis du ønsker at øge blodcirkulationen i kroppen.

Samtidig giver træning på en crosstrainer ekstra styrke i korsettet og i dine ryg og mave muskler idet du skal stå oprejst og holde balancen mens du træner. I modsætning til et løbebånd er en crosstrainer skånsom for dine knæ idet du ikke får de hårde landinger – og blid mod din ryg da du slipper for de mange stød op igennem knæ, hofter og ryg.

En moderne crosstrainer anno 2021 kan indstilles til at passer perfekt til din højde og drøjde. De ergonomiske bevægemønstre og ditto håndgreb giver maksimal komfort under træning og gør det faktisk rart at træne. Hvis du vælger den helt rigtige crosstrainer vil du faktisk have lyst til at tilbringe tid på den – og dette er særdeles motiverende for god daglig træning.

Du kan bruge din crosstrainer som opvarmning i forbindelse med dit daglige workout program, eller du kan bruge den som erstatning for din daglige cykel eller løbe tur når det er koldt i vejret. Du kan sagtens bruge en crosstrainer og samtidig se tv eller lytte til musik. Så snart du har vænnet dig til de elliptiske bevægelser går træning på en crosstrainer let som en leg – og du vil ikke fortryde at have investeret i en crosstrainer.

Du kan finde din nye crosstrainer på Fitnessgruppen.dk