tilbud på gulvafhøvling

Få et tilbud på gulvafhøvling incl. referencer fra tidligere kunder

Få et tilbud på gulvafhøvling incl. referencer fra tidligere kunder

Skal du have afhøvlet eller afslebet dit trægulv, og ønsker du at sikre dig, at resultatet bliver lige så flot, som du drømmer og betaler for, er det vigtigt, at du laver et godt forarbejde og sikrer dig, at dem du ansætter til at varetage opgaven også har den rigtige erfaring og udføre et godt arbejde.

Det kan du blandt andet gøre ved at bede om at se på eksempler på det arbejde de tidligere har haft, men du kan også bede om referencer fra tidligere kunder, så du kan ringe og høre om de har været glad for det firmaet har lavet. Du kan se eksempler på gulvafslibning her https://husglad.dk/se-eksempler-paa-gulafslibning-foer-beslutning/.

Få flere end et tilbud fra forskellige firmaer

Både fordi det er ærgerligt at betale for meget for en gulvafhøvling, men også fordi man skal være opmærksom på ikke at sige ja tak til et firma der er lidt for billig, da der er risiko for at de ikke har den nødvendige tid til at udføre opgaven og du kan vende hjem til et ødelagt gulv, som det kan være svært at få pænt efterfølgende. I værste tilfælde skal du måske endda have lagt et helt nyt gulv.

Kontakt derfor mindst 3 forskellige firmaer og bed om et tilbud incl. referencer og eksempler på udført arbejde. Det vil sikre dig at du får en ide om prisniveauet og du kan i ro og mag finde det bedste til at afslibe dine trægulve. Du kan også lige kaste et blik på Trustpilot og se hvad tidligere kunder har haft af oplevelser. Det du skal være opmærksom på er ikke de gode eller de dårlige anmeldelser, men om der er noget der går igen i de forskellige anmeldelser. Skriver 5 kunder det samme, er der stor sandsynlighed for at det vil du også. Positivt som negativt.