Få en flot figur med fedtfrysning

Skal din krop være flot i bikini her til sommer? Så kan du komme mavedellen, ridebukselårene og dansehåndtagene til livs med en fedtfrysning.

Hvad er en fedtfrysning?

En fedtfrysning er en ikke invasiv behandling som har til formål at fjerne de uønskede fedt depoter fra kroppen. Ved en fedtfrysning placeres store ”sugekopper” rundt omkring på kroppen. Det kan for eksempel være på maven, på flankerne, på hofterne eller på inder eller ydersiden af lårene.

Når sugekopperne aktiveres vil huden og fedt vævet suges op i beholderen. Her vil det blive udsat for nedkøling vekslende med opvarmning. Nedkølingen dræber fedt cellerne men lader hud og øvrigt væv forblive intakt.

En fedtfrysning behandling tager cirka en times tid og kræver ingen restitution bagefter. Og da der ikke er tale om et kirurgisk indgreb vil du heller ikke være indlagt eller bedøvet undervejs lige som der ikke vil forekomme ar efter en fedtfrysning.

Hvor længe holder en fedtfrysning?

Det endelige resultat af din fedtfrysning ser du efter et par måneder. Det er den tid det tager for de døde fedt celler at blive udskilt fra kroppen ad naturlig vej.

Når først fedt cellerne er døde kommer de ikke igen – og derfor er en fedtfrysning en særdeles holdbar løsning samt et godt alternativ til en traditionel fedtsugning. Især når det gælder om at få has på de genstridige fedt depoter omkring mave, hofter og lår.

Det skønnes at du ved en fedtfrysning behandling kan komme omtrent 25% af fedt cellerne til livs. Du kan et par måneder efter den første behandling beslutte dig for om du ønsker en behandling mere, for et endnu skarpere resultat.

Få en CoolTech fedtfrysning hos Inviocare

Den Københavns baserede skønhedsklinik Inviocare kan tilbyde den originale CoolTech fedtfrysning behandling. Bestil tid til fedtfrysning hos Inviocare via klinikkens hjemmeside https://inviocare.com/behandling/cooltech/.