græskant

Få den smukkeste have med en smart græskant

Få den smukkeste have med en smart græskant

Skal haven have et nyt look – eventuelt med smukt afgrænsede bede til krydderier, træer, buske, blomster eller nytteplanter? Så kan du overveje om det ikke var en idé at benytte græskanter til formålet.

Hvilke slags græskanter kan jeg få?

Uanset din smag og dine præferencer skal det nok kunne lade sig gøre at finde græskanter, som passer præcist til dine ønsker og behov. Princippet bag en græskanter er enkelt: Den består af elementer, som er 14-20 centimeter dybe, og i varierende længder, og så samle elementer og vinkel elementer.

Hvis du eksempelvis ønsker et cirkelrundt bed, er det bare om at købe en græskant i en længde, som svarer til den ønskede omkreds på bedet, og et samle element, som kan holde enderne sammen. Og hvis du ønsker et bed med lige kanter og vinkelrette hjørner, kan du købe elementer i den ønskede længde til siderne, og vinkel beslag til hjørnerne.

På den måde kan du selv skabe de bede og afgrænsninger i din plæne, du drømmer om. Græskanter fra Lyngeshop fås i materialerne corten stål, rustent stål, ubehandlet stål eller galvaniseret stål. Således kan du altid finde en græskant, som i udseende og størrelse passer til dine behov.

Hvordan anvender jeg græskanter?

Når du skal anlægge bed eller havegang i din have, er det oplagt at anvende en græskanter til at afgrænse plænegræssets spredning til de områder, du ønsker at holde fri for græs. Det er dog vigtigt, at du på forhånd lægger en plan for anlæggelse af disse bede.

Du skal for eksempel tænke på, at din plæneklipper gerne skulle kunne komme rundt imellem dine bede, således at du kan holde din plæne smuk og veltrimmet. Samtidig er det en god idé at tilpasse bedenes størrelse, så at de passer med standard målene på græskanter.

Find din nye græskant på lyngeshop.dk