skøde

Få den rette hjælp til håndtering af skøde

Få den rette hjælp til håndtering af skøde

Har du netop købt et hus eller en lejlighed, og har du i den forbindelse benyttet dig af hjælp fra en boligadvokat, vil vedkommende med stor sandsynlighed have taget sig af arbejdet med skødet som en del af boligkøb pakken.

Men har du ikke benyttet en boligadvokat, eller har du overtaget boligen efter eksempelvis et familiemedlem, skal du stadig have opdateret skødet og tinglyst dette på ny. Og i den forbindelse kan du sagtens få brug for hjælp fra en dygtig og erfaren boligadvokat.

Hvordan foregår tinglysning af skøde?

Når skødet er opdateret med de korrekte oplysninger, og det således er dig der står opført som boligens aktuelle og retmæssige ejer, skal skødet optages i tinglysnings registret via en proces, som kaldes tinglysning. Denne foregår ved, at skødet underskrives af dig og af forrige ejer, hvorefter det påføres et stempel til vitterliggørelse.

Nu om stunder foregår denne procedure digitalt, og såvel du som forrige ejer skriver under ved hjælp af NemID. Og så bliver skødet optaget i tinglysnings registret, hvor det står til fuldt offentligt skue for alle borgere med internet adgang. Hvis du vil være helt sikker på at tinglysnings processen forløber efter alle gældende forskrifter, kan det anbefales, at du for en dygtig boligadvokat til at varetage opgaven.

Hvad koster det at få opdateret og tinglyst et skøde ved en erfaren boligadvokat?

Priserne på oprettelse, udfærdigelse og tinglysning af skøde varierer temmelig meget fra boligadvokat til boligadvokat. Som nævnt er opdatering og tinglysning af skøde en basis ydelse i forbindelse med en boligkøb pakke, som de fleste boligadvokater tilbyder. Men er du i markedet efter behandling af skøde som en selvstændig ydelse, kan det godt betale sig for dig at opsøge en billig boligadvokat.

Du finder de bedste skøde priser hos eboligadvokat.dk – klik ind og læs mere.