gulvafslibning

Få dit smukke gulv tilbage med en grundig, professionel gulvafslibning

image

Trægulve – uanset om de er originale eller nylagte – er noget af det smukkeste at se på, og mest behagelige at gå på. Hvad end din bolig er beklædt med lækre, massive skibsplanker, stilfælde sildebens parket eller traditionelle bræddegulve, bør du værne om dine trægulve og sørge for, at de altid fremstår ensartede og glatte i overfladen. På den måde får dit trægulv den varme og magiske udstråling, som smitter af på et helt rum, og som giver den særlige hyggelige og hjemlige stemning, et beton- eller epoxy gulv aldrig ville kunne bibringe.

Hvad gør jeg, når mit trægulv bliver grimt og kedeligt at se på?

Det kræver sin indsats at holde et trægulv smukt og indbydende. Især hvis du har valgt at lade træværket behandle med eksempelvis lud, sæbe eller olie. Disse behandlings typer er kendetegnet derved, at de fremhæver alle de smukke og unikke træk ved træet, og lader dem skinne igennem, i modsætning til lak eller maling, som forsegler træværket, men til gengæld er super slidstærkt.

Et sæbebehandlet gulv er utroligt lækkert at se på, og føles som en drøm at betræde. Til gengæld er et sæbebehandlet gulv utroligt plejekrævende – og forsømmer man den vedligeholdende pleje, som giver trægulvet beskyttelse, bliver gulvet hurtigt grimt. Og så er der ingen anden vej uden om – man bliver nødt til at begynde helt forfra med en effektiv gulvafslibning.

Hvordan foregår en gulvafslibning?

Det anbefales, at du vælger en professionel gulvsliber til at forestå en grundig gulvafslibning. Han eller hun vil kunne opnå et langt smukkere resultat, idet vedkommendes faglighed tillade ham eller hende at vurdere, præcis hvor meget der skal slibes af dit gulv. Samtidig bliver resultatet 100% ensartet og smukt – og din professionelle gulvsliber vil kunne vejlede dig i forhold til efterbehandling og fremtidig pleje af dit nyslebne gulv.