døre

Er der en anden dør at benytte sig af?

Er der en anden dør at benytte sig af?

advertorial

Der kan være andre døre, som der er klar til at blive benyttet, så man kan komme ind i huset, rummet eller lokalet, som man gerne vil ind i.

Måske er man bare kommet hen til den forkerte dør, der er lukket, eller den midlertidigt ikke er i brug, så man er nødt til at benytte en anden dør.

Er man virkelig uheldig, så skal man måske endda benytte sig af vinduet, og så må man bare forsøge at få det til at ligne, at man ikke er en indbrudstyv, der forsøger at komme ind.

Der kan så også være de gange, hvor man besøger en ven, og så venter man ved hoveddøren, men det er ikke som om, at der er nogle, der kommer og åbner, selvom man har banket og ringet på, og de sagde da, at de var hjemme.

Så er der måske en anden dør, man kan benytte sig af.

døre

Måske er der en dør mere?

I dette tilfælde skal man lige være sikker på, hvor godt man kender dem, som der bor i huset, for man kan have en aftale om, at man sagtens kan bruge havedøren eller bagdøren til at komme ind ad, og hvis man ligefrem er blevet inviteret den givne dag, så kan man da godt forsøge at kigge ind den vej.

Det er straks noget andet, hvis man ikke har meldt sin ankomst, og man ikke er inviteret, så kan det blive lidt for intimiderende, at man forsøger at komme ind ad en bagvej, som man ikke skulle have benyttet.

Men hvis det ikke er i et privatområde, så skal man måske høre sig ad hos andre folk, om de ved, hvad det er for en dør, man skal benytte sig af, for det kan da også være, at man er gået forkert.