entreprenør

En entreprenør er det godt at holde sig bekendt med

En entreprenør er det godt at holde sig bekendt med

Vi skal ikke så meget komme ind på det med, at det er godt at holde sine venner tæt på sig, men det er smartere at holde sine fjender endnu tættere; eller at der er koldt på toppen, eller man bør være forsigtig med at brænde sine broer.

Tag nu blandt andet, hvis man har en entreprenør, der arbejder som decideret entreprenør i Hjørring efter foreskrivelserne.

Så kan det godt være, man lige får brug for vennetjeneste af vedkommende, hvor man selvfølgelig betaler det, som alle andre kunder skal, men hvor vedkommende lige kan komme ud, hvor der ellers plejer at være lukket, eller vedkommende kan være der med kort varsel.

Der vil jo nok være langt til den næste entreprenør i Hjørring, eller også er der bare ikke så mange af dem deroppe.

Men derudover kan man også kende til en entreprenør, der er sådan en type, der tør at kigge ud af boksen, se tingene på vrangen, tage nogle chancer og ikke er bange for at se skævt til af sine medmennesker.

Det er den slags, der får søsat en masse nye initiativer, forretningsidéer og får lavet en masse nye, seje opfindelser.

Og hvor ville det da være sejt, hvis man kunne bryste sig af i området, at man havde sådan et bysbarn, der ikke bare kom fra området, men også blev der for at drive sit virke derfra.

Heldigvis er også dette område af Danmark begyndt at blive mere gunstigt for dem, der vil gøre tingene anderledes, men førhen var det en slags skæve typer, men vrængede på næsen ad, og så var man glad, når de gjorde, som alle de andre gjorde.

Men havde de heldet med sig, så roste man dem, som havde man altid troet på dem.

Den tid er heldigvis ved at vende, og derfor er det godt for både menigmand og rette instanser at udnytte og kende til en god entreprenør.