troldtekt

Brug Troldtekt som lyddæmpning

Brug Troldtekt som lyddæmpning

Skal dine kontorer eller udvalgte rum i din private bolig lyddæmpes, således at akustikken kan blive blødere og mere udholdelig? Så kan du med fordel prøve med Troldtekt.

Troldtekt træbeton – smart og klimavenlig lyddæmpning

Du kender måske Troldtekt som et materiale som først og fremmest er kendetegnet ved sin karakteristiske overflade tekstur. Troldtekt kan fremstå nærmest lodden i overfladen hvilket skyldes at det træ materiale som anvendes i forbindelse med fremstilling af Troldtekt træbeton kan variere meget i grovhed. Du kan således sagtens få Troldtekt plader som er helt fine og ensartede.

Hvilket Troldtekt produkt du skal vælge kommer således helt og holdent an på formålet, lokalets størrelse, og den ønskede grad af lyd dæmpning. Og så er der selvfølgelig æstetiske hensyn at tage hvorfor Troldtekt også fås i flere forskellige farver.

Troldtekt er et særdeles klima og miljø venligt produkt som udelukkende er fremstillet af danske råvarer. Produktionen af Troldtekt træbeton er 100% bæredygtig og certificeret ud i alle led, lige fra den danske rødgran som udgør træ materialet i Troldtekt til det af Aalborg Portland fremstillede cement.

Du finder ganske enkelt ikke et grønnere produkt når det handler om lyd dæmpning. Og så har Troldtekt samtidig ventilerende og luft regulerende egenskaber hvilket sikrer et godt indeklima der hvor du vælger at beklæde lofter eller vægge med Troldtekt.

Hvor kan jeg købe troldtekt træbeton online?

Hvis du leder efter en fornuftig forhandler af Troldtekt træbeton kan du med fordel vælge 10-4. 10-4 er dit online byggemarked som er leveringsdygtig i såvel billige materialer som alt hvad du skal bruge af værktøjer til dine gør det selv projekter.

Når du handler hos 10-4 får du ikke alene Troldtekt produkter til særdeles billige priser. Du får også den bedste vejledning og kundeservice – læs mere på 10-4.dk.