Brug resterne af møbelstoffet til andre ting og sager

Det giver sig selv, at når man køber møbelstof, så gør man det for at beklæde ens møbler med det, om det er for at give dem et nyt udseende, eller hvis man gerne vil kabe noget tilsvarende, fordi der er gået hul i det gamle.

Man kan bruge det på stole, lænestole, sofaer og meget mere.

Og så sidder man pludselig tilbage med nogle rester af noget møbelstof, som man har købt hos https://www.stofdepotet.dk/shop/moebelstof-47c1.html , man ikke er helt sikker på, hvad man skal bruge til.

Man købte jo fornuftigt nok lidt mere, end hvad man skulle bruge, hvis der nu gik kludder i projektet, så man havde lidt at løbe på.

Men den her rest kan man ikke rigtig bruge til at lappe et møbels stof med, da det så ikke vil passe i mønsteret, så hvad gør man nu?

Der er flere ting af bruge rester af møbelstof til

Der er ingen grund til at fortvivle, for du behøver ikke smide det her møbelstof ud.

Du kan blandt andet bruge det til at lappe tøj med, for det vil da give et spændende og spraglende udtryk, der måske ligefrem kan gå hen og danne mode!

Du kan også tilpasse det lidt, så du kan bruge det under en vase eller som lidt pynt på et bord, der kan bruges som underlag, så der ikke kommer pletter på bordet.

Der er også den mulighed, at du kan lave det om til et lommetørklæde, der kan genbruges.
Det lyder måske ikke så lækkert, men hvis man husker at vaske det ofte, så undgå man at bruge alle de engangslommetørklæder og dermed trække på for mange ressourcer.

Endelig kan man da også bare bruge det som lapper på tasker, penalhuse eller andet, som man gerne vil gøre lidt sjovere at se på.