industribyggeri

3 tips til et nyt autoværksted

3 tips til et nyt autoværksted

advertorial

Der er mange ting man skal have styr på når man skal starte et nyt værksted op, derfor har vi lavet en artikel der kommer med 3 tips til ting man skal have styr på når man opstarter et værksted til autobiler. Læs med her og få ideer til hvad dit værksted skal indeholde af udstyr og redskaber.

industribyggeri

Lift

Det er vigtigt at man har en lift til at hæve bilerne for at få en mere effektiv reparation af bilerne, det går ikke at man har kun har en donkraft til rådighed. Hvis man har plads anbefales det at have 2 lifte som minimum. En fuld automatisk lift til biler koster omkring 15.000 til 40.000 alt efter hvad ens behov er. 

Det rigtige værktøj

Det er vigtigt at man har alt det relevante værktøj til reparation af biler. Det kan være alt fra at udskifte en motor, til at skifte dæk på diverse biler. Det er også vigtigt at man har faste pladser til det gældende værktøj så det ikke bliver væk eller forsvinder på mystisk vis. Derfor skal det også klargøres over for alle ens medarbejdere hvor de specifikke ting skal ligge. Derfor er det også vigtigt at lave plads samt hylder til at lægge eller hænge det forskellige værktøj.

Samarbejdspartnere

Det er essentielt at have samarbejdspartnere til at sørge for at man altid kan få de reservedele hjem til reparation af biler. Ved at have et tæt samarbejde over en længere periode vil man også kunne forhandle bedre samarbejdsaftaler hjem, såsom hurtigere levering og bedre priser. Hvis du er i et nyt samarbejde med en der udbyder de forskellige reservedele, vil man også være den der er prioriteret til sidst. Så få fastlagt din position overfor den virksomhed du arbejder med.

 

Hvis man stadig mangler et værksted kan man få bygget et, du kan skrive dit område ind i søgefeltet som eksempelvis kunne være “industribyggeri i Rebild” hvis det er der man befinder sig.