3 gode råd til dig der skal renovere badeværelse

advertorial

Det kræver altid lidt planlægning at komme igennem en renovering af et badeværelse. Det er ikke noget, som du kan få ordnet på en dag. Det skal planlægges forud, før du begynder at starte hele renoveringsprocessen. I dette indlæg har vi hjulpet dig med, hvilke ting du skal have ordnet forinden, du begynder dit renoveringsprojekt. Så læs med her, og lad dig inspirere.

 

image

 

 

1. Find ud af, hvad du skal have renoveret

Noget af det vigtigste, som du skal have styr på, inden du går i gang med at renovere, det er hvad, der skal renoveres. Gå igennem dit badeværelse, og noter alle ting ned, som du mener skal udskiftes. Måske du erfarer, at nogle af dine ting, faktisk ikke behøver udskiftning, men derimod renovering. Det kan være du har et slidt emalje badekar, som trænger til en re-emaljering. Det kan gøres relativt billigt, og det er noget billigere end at investere i et nyt. 

 

2. Få styr på dit budget

For at kunne komme i gang med renoveringen skal du udarbejde et budget. Det gør du ved at kigge på de ting, du har skrevet ned, og se, hvor meget de vil koste. Når du har gjort det, skal du lægge 20 % til for at dække uventede udgifter. Du bør også overveje at konsultere med en byggesagkyndig, så du ikke bruger flere penge end nødvendigt på dit renoveringsprojekt.

 

3. Udarbejd din plantegning

Dernæst skal du tegne din plantegning. Brug millimeterpapir og blyanter til at regne ud, hvor meget plads hvert element har brug for i badeværelset. Dette sikrer, at du ikke ender med at få for mange ting til badeværelset eller du pludseligt har for lidt plads. Du vil måske også gerne installere nogle små apparater som f.eks. et tørrestativ til dine håndklæder eller opbevaringsmuligheder til dine toiletsager. Derfor skal der også være plads til det. Det er derfor en god idé at lave en plantegning først, før du går for alvor i gang.